Willi & Rogéetje

Zo noemen we elkaar.

gezinsfoto in denemarken

Fish

and the gang

Ik woon samen met vijf mannen. Eén grote en vier kleinere. De grote is mijn maatje. We zijn elkaars kopie en aanvulling. Hij introvert, ik extravert. Maar wees gerust: introvert is niet zonder mening.. We zijn elkaar meer dan waard.

En dan wat betreft die variatie aan kleinere versies. Dat verbaast me zelf nog regelmatig. Kijk ik rond aan de eettafel en denk ik: zo zo, dat zijn er dus echt vier. Iets met druk maar héél gezellig!

Of Frankie?

elisa brenters

Ik ben Elisa. Niet je typische vrouw achter de camera. Tomboy met het hart op de tong en altijd in voor geks. Ik heet Elisa en dat is prima, maar wie mij kent weet dat Frankie naadloos past. Ik ben immer enthousiast, 'straight forward' en nuchter, met een gek kantje. Ik hou niet van pasklare romantiek maar smelt voor oprechte emoties. Authenticiteit pur sang. Schoonheid zit overal, als je het maar wil zien.

Frankie, schoonheids-spotter van beroep.

Ik stap niet in bed.

Ik gooi mezelf.

Een soort 'flop' over de rechter schouder.

Husbear plagen is een absoluut plezier, maar ook mijn zonen kennen mijn deugnietensmoel. Eens die er is, belooft het niet veel goeds... Iedereen gewaarschuwd!

En die vent, wat is daar mee?

vader en zoon staren in verte tijdens lunch in hamburg

Gehuisvest in een renovatieproject van lange adem. Het deert ons niet en ontmoedigt nog minder. Iedere week zijn we dolgelukkig met de nieuwe realisatie en stap voor stap gaan we van semi- kamperen met één kook pit, naar een volwaardig huis. Best of all, wij vinden dit super leuk.

In mijn hoofd is het immer ballen in de lucht houden, maar mijn huis heb ik liefst strak en "clean".

Het aantal uren dat ik al heb lopen zoeken naar sleutels ... ontelbaar. Zelfs in mijn hand kan ik ze kwijt zijn. Ok, toegegeven... Ik verlies meer dan enkel sleutels, maar vind het altijd weer terug :)

koppel op huwelijksdag loopt door gang in abdij roosenberg

Afspreken

Boeken

Stuur een bericht

Get in Touch