LAURA + NICHOLAS

01/01/2018

Een lange broek, onmogelijk. Nog voor ik hem kon optrekken, zat hij halverwege strop vanwege klamme benen. Zo’n dag waarop je voorhoofd een tentoonstelling is van zweetparels. Je probeert het nog: “I do not sweat, I sparkle.” Het mag niet baten. Zomerjurk aan en gaan. Maar wat als je trouwkleren klaarliggen, ongeacht de temperatuur. Laura had het meeste geluk. Ze straalde in een luchtige witte jurk, op haar lijf geschreven. En Nicholas droeg de warmte als een man.

Voor de shoot trokken we naar Verbeke Foundation. De serre’s en het glazen huis waren eigenlijk onhoudbaar vanwege de warmte, een sauna had haast als verkoeling aangevoeld. Voor de foto’s in de bunker moest Laura stevig op haar tanden bijten, want eigenlijk is ze best bang voor spinnen. De gehuurde rode Mustang was een verrassingscadeau van Nicholas’s vader, omdat hij wist hoe graag Nicholas zo’n auto ziet.

Na de shoot gingen we nog even langs hun thuis. Daar had Laura op haar beurt voor een verrassing gezorgd. Ze trokken hun trouwschoenen uit, slippers aan en ze overhandigde Nicholas haar “Huwelijk Survival Kit”. Nog een selfie polaroid en dan ging het richting tuinfeest.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT